+40 727 440 673

Toaletare gard viu si arbori in Dumbravita, Timisoara, Giroc

Toaletari Timisoara

Vasi' Gradinaru'

Vasi' Gradinaru'

September 20, 2022

În perioada aceasta avem tot mai multe lucrări de toaletare a copacilor, plantelor și de gard viu. Pentru toaletare se folosesc scule profesioniste precum avem în cadrul firmei Vasi’ Grădinaru sau se poate executa cu o foarfecă specială.

Când temperaturile încep să scadă, este timpul să vă gândiți cum puteți proteja grădina de frig. Tăierea gardului viu toamna poate părea o sarcină inutilă sau doar pentru un aspect mai plăcut, dar de fapt este foarte important să o facem pentru a evita daunele cauzate de îngheț.

Tăind gardurile vii toamna, îi veți ajută să reziste la vremea rece și să rămână sănătoși toată iarnă. Copacii și plantele au nevoie de o toaletare anuală pentru a crește sănătos și fără boli.

Toaletare gard viu in Dumbrăvița. 

 

 

Ne puteți sună oricând pentru un sfat sau pentru a programa o lucrare de toaletare. Toaletam arbori, gard viu si plante în Timișoara sau localitățile din apropriere.

 

blank

Luni - Vineri: 9 - 18

Sambata: 9 - 15

Telefon:

0728 688 758

Email:
vasileracsan72(@)gmail.com

Executam servicii de gradinarit si amenajari spatii verzi In Timisoara si localitatile din jur: Dumbravita, Mosnita Noua, Giroc, Chisoda, Sag si altele.

Copyright © 2023 Vasi' Gradinaru' - Amenajari Gradini si Spatii Verzi in Timisoara, Dumbravita, Giroc, Mosnita