+40 727 440 673

Vasi' Gradinaru'

Echipa formata din oameni profesionisti si eficienti

Suna acum:
0728 688 758

Galerie Foto – Amenajari gradini si spatii verzi in Timisoara, Giroc, Dumbravita, Mosnita

Pe aceasta pagina a site-ului nostru, veti gasi o varietate de poze, filmari si informatii despre serviciile noastre de amenajare si intretinere a spatiilor verzi si a gradinilor.

In primul rand, veti gasi o galerie foto impresionanta cu imagini de la lucrarile noastre. Aceste poze va vor oferi o idee despre stilul si calitatea muncii noastre si va vor inspira sa va ganditi la cum ar putea arata gradina dumneavoastra dupa ce am terminat lucrarile.

De asemenea, veti gasi poze cu utilajele si echipamentele pe care le folosim pentru a efectua lucrarile. Acestea sunt de cea mai buna calitate si ne permit sa efectuam lucrarile in mod rapid si eficient, fara a compromite calitatea muncii.

In plus, pe site-ul nostru veti gasi si filmari din timpul amenajarii gradinilor. Acestea va vor oferi o idee despre modul in care lucram si va vor arata cum se transforma gradina dumneavoastra de la inceput pana la final.

Utilaje pentru amenajare spatii verzi in Timisoara 

Pe langa utilajele afisate mai jos care ne ajuta sa ne miscam mai repede in amenajarea unei gradini, avem si zeci de utilaje si scule mai mici care nu pot lipsi din dotare. O firma de spatii verzi necesita toate aceste utilaje pentru executarea unor lucrari in mod profesionist si intr-un timp cat mai scurt. Avem utilaje pentru orice tip de lucrare.

Galerie Foto – Amenajari gradini, spatii verzi si peisagistica

Inainte

Dupa

Inainte

Dupa

Pasul 1

Pasul 2

Pasul 3

Sisteme de drenaj si colectare ape pluviale in Timisoara, Dumbravita, Giroc, Mosnita. Dren subteran sapat cu miniexcavatorul nostru.

Sistem drenaje ape pluviala si izolatie fundatie in Dumbravita

Gradina 1 – Amenajare gradina in Dumbravita, Timisoara.

curatare teren, drenaj ape pluviale, sapatauri santuri, montaj sistem de irigatii, umplutura pamant, nivelare pamant, folie antiburiana, umplutura pietris,montaj gazon rulon

Gradina 2 – Amenajare gradina in Sag cu montaj rulori de gazon si irigatie supraterana.

Gradina 3 – Amenajare curte mica in Dumbravita, Timsioara. 

Decopertare strat vegetal, plasa anti cartite, irigatie automatizata, delimitatoare, plasa antiburuieni, piatra decorativa și insamantare gazon.

Gradina 4 – Amenajare spatii verzi pentru spatii comerciale, firme si persoane juridice in Timisoara. 

Gradina 5 – Amenajare gradina in Timisoara: montaj sistem irigatii, nivelare teren, umplutura pamant, piatra decorativa, montaj rulouri de gazon si altele

Vezi aici un articole cu toate etapele amenajarii unei gradini in Timisoara si localitatile din jur: Giroc, Dumbravita, Mosnita, Sag, Ghiroda.

Toaletare gard viu

Oferim servicii de tuns si toaletare gard viu, arbori si plante. Daca doriti ca spatiile verzi sa arate intotdeauna bine si sa creasca sanatos e nevoie de minim o toaletare anuala.

Scarificare Gazon Timisoara – Vasi’ Gradinaru’ Amenajari Gradini

Eliminare cioate si radacini cu Miniexcavator si transport pamant cu roaba mecanizanta pe senile – judetul Timis

Ai mai multe intrebari sau doresti o consultanta?

Daca aveti o curiozitate sau doriti sa aflati mai putem despre ce putem face cu gradina dumnevoastra, va stam la dispozitie pentru orice intrebare. Serviciile noastre sunt dedicate personalelor fizice si persoanelor juridice.

Luni - Vineri: 9 - 18

Sambata: 9 - 15

Telefon:

0728 688 758

Email:
vasileracsan72(@)gmail.com

Executam servicii de gradinarit si amenajari spatii verzi In Timisoara si localitatile din jur: Dumbravita, Mosnita Noua, Giroc, Chisoda, Sag si altele.

Copyright © 2024 Vasi' Gradinaru' - Amenajari Gradini si Spatii Verzi in Timisoara, Dumbravita, Giroc, Mosnita