+40 727 440 673 intrebari@vasigradinaru.ro

Vasi' Gradinaru'

Avem o gama diferita de servicii pentru a satisface orice dorinta. Daca nu gasiti ceva in lista noastra, va rugam sa ne contactatai.
Serviciile noastre

Ce servicii va oferim?

Amenajari Gradini & Peisagistica

Restaurare & Intretinere

Intretinere & Reparare Copaci

Gard Viu & Intretinere

Plantare si Intretinere Flori 

Amenajare Intretinere Gazon

Curatare Frunze & Crengi

Plante la ghiveci dupa preferinte

Intrebari frecvente

Cat ma costa sa-mi tund gazonul?

Nu avem un tarif fix deoarece totul difera de la un spatiu la altul. Dupa ce ne sunati si ne spuneti un numar aproximativ de metri patrati si de dimensiunea gazonului in starea lui actuala, va putem da un pret estimativ.

Am o gradina si vreau sa o amenajez sau reamanjez, cat ma costa si cat dureaza?

In functie de detaliile ce le primim de la dumnevoastra si de cerintele specifice, va putem oferi un pret. De asemenea, la fata locului, ne putem da seama ce munca implica amenajarea gradinii dumnevoastra. Timpul de executie difera de la o gradina la alta, in functie de dificultate. Sunati-ne pentru mai multe detalii si va promitem un pret corect!

Va pot suna si pentru alte servicii strans legate de gradinarit, dar neafisate pe website?

Sigur ca da! Poate ne-a scapat ceva sau poate pur si simplu aveti cerinte mai speciale, ne puteti contacta si va putem oferi sfaturile necesare.

Cum pot face o programare?

Ne sunati si ne spuneti cand sunteti acasa, iar noi incercam sa ne sincronizam programul pentru a ajunge la dumnevoastra cat mai repde. De cele mai multe intr-o, venim la fata locului a doua zi dupa ce ne-ati contactat, dar mai sunt si exceptii cand ajungem la 2, 3 zile.

Vreau sa fac un contract pentru intretinere saptamana sau lunara, se poate?

Daca sunteti fericiti si multumiti de serviciile noastre, firma prin care functionam este un SRL si va putem oferi contract pe o perioada determinata sau nedeterminata in functie de dorinta dumnevoastra.

Cum ramane gradina mea dupa ce gazonul a fost taiat sau spatiul amenajat?

Impreuna cu echipa mea, am stabilit niste principii ce nu pot fi incalcate niciodata. Curatenia dupa terminarea lucrarii este un aspect foarte important in munca noastra. Va oferim garantia ca la sfarsit toata mizeria si eventualele resturi vor fi adunate si totul va arata mai curat ca inainte de inceperea lucrarii.

Ai mai multe intrebari sau doresti o consultanta?

Daca aveti o curiozitate sau doriti efectiv sa aflati mai putem despre ce putem face cu gradina dumnevoastra, va stau la dispozitie pentru orice intrebare.

Contacteaza-ma!

Trimite un email si noi iti raspundem in aceasi zi

Adresa: 

Str. Circumvalatiunii nr. 33 -39

Orar:

Luni – Vineri: 9 – 18

Sambata: 9 – 15

Duminica: Inchis

Telefon:

0728 688 758

Apeleaza 0728 688 758