+40 727 440 673

Vasi' Gradinaru'

Gradinarul tau personal in Timisoara.

Suna acum:
0728 688 758

Ne place online-ul

Incercam sa va usuram cat mai mult alegerea unui serviciu corect prin intermediul internetului

Anticipam ce iti doresti

De multe ori clientii nu sunt siguri pe ce vor, dar noi ne asiguram sa-ti dam cele mai bune sfaturi

Evaluam situatia

Inainte de a incepe lucrarea, ne deplasam la domiciu pentru a evalua situatia. Consultanta gratuita.

Te ajutam

Te ajutam sa iesi din orice situatie! Atata timp cat “problema” e strans legata de gradina, noi o rezolvam!

Servicii pentru spatii verzi de calitate si la preturi rezonabile

La Vasi’ Gradinaru’ ne dedicam sa oferim servicii de amenajari gradini si spatii verzi de cea mai buna calitate. Cu experienta din 2017, ne-am castigat reputatia de a fi una dintre cele mai bune firme din domeniu cu sute de recomandari de la clientii nostri.

Oferim o gama larga de servicii pentru a satisface nevoile clientilor nostri, de la proiectarea si planificarea gradinii, la constructia si intretinerea ei. Putem sa cream gradini frumoase si functionale pentru orice spatiu, indiferent de dimensiune, stil sau locatie. Locatiile unde desfasuram serviciile sunt: Timisoara, Dumbravita, Giroc, Mosnita, Chisoda.

Printre serviciile noastre se numara:

  • Proiectarea si planificarea gradinii
  • Lucrari de constructie, cum ar fi instalarea sistemelor de irigatii gazon si gradina, montaj pavaj sau executare drenaje ape pluviale in Timisoara.
  • Plantarea si intretinerea gradinii – inclusiv plantarea florilor, arbustilor si copacilor si intretinerea lor pentru a asigura o crestere sanatoasa si armonioasa
  • Plantare sau insamantare gazon, montaj rulouri de gazon
  • Servicii de intretinere regulata, cum ar fi tunsul gazonului, curatarea gradinii si indepartarea buruienilor
  • Consultanta in gradinarit – putem oferi sfaturi despre cele mai bune plante pentru spatiul dumneavoastra si cum sa le ingrijiti pentru a obtine cele mai bune rezultate intr-un timp rezonabil.

Ne place sa oferim servicii de calitate la preturi rezonabile si sa lucram cu fiecare client pentru a le oferi gradinile visurilor lor. Stim ca nu toti clientii si nu toate gradinile sunt la fel, de aceea ne putem adapta la orice situatie.

Daca sunteti in cautarea unei firme de gradinarit de incredere, nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta despre proiectul dumneavoastra si cum putem sa va ajutam sa-l realizezi.

Povestea mea

Am inceput activitatile de gradinarit in anul 2008 in Portugalia, si am practicat aceasta meserie timp de 5 ani. Dupa o pauza de cativa ani, am decis sa ma intorc in tara si sa ma reapuc de lucrul ce-mi place cel mai mult – gradinaritul.

  • Evaluare & Sfaturi 100% 100%
  • Desfasurarea lucrarii 100% 100%
  • Rezultate finale 100% 100%
  • Satisfactia Clientului 100% 100%

Ai mai multe intrebari sau doresti o consultanta?

Daca aveti o curiozitate sau doriti sa aflati mai putem despre ce putem face cu gradina dumnevoastra, va stam la dispozitie pentru orice intrebare. Serviciile noastre sunt dedicate personalelor fizice si persoanelor juridice.

Luni - Vineri: 9 - 18

Sambata: 9 - 15

Telefon:

0728 688 758

Email:
vasileracsan72(@)gmail.com

Executam servicii de gradinarit si amenajari spatii verzi In Timisoara si localitatile din jur: Dumbravita, Mosnita Noua, Giroc, Chisoda, Sag si altele.

Copyright © 2023 Vasi' Gradinaru' - Amenajari Gradini si Spatii Verzi in Timisoara, Dumbravita, Giroc, Mosnita